onsdag 31 oktober 2012

Please jeansen är här och ny frissa

Hej!
Nu har jag fått hem mina jeans från Please och jag hoppas de töjer sig så mycket som alla säger för de sitter jäkligt tajt just nu och jag står hellre upp och dricker en kopp kaffe än och sätter mig ner kan jag ju lungt säga :-D
Annars är jag jättenöjd med dem och känner mig riktigt snygg i dem faktist. Ni får tyvärr beskåda min stora rumpa i närbild men jag var tvungen att fota de fina detaljerna :-D

Är så glad idag för jag fick precis reda på att min gamla frissa som haft uppehåll med yrket i ett par år nu har börjat igen och jag beställde tid på studs och hoppas att hon kan fixa mitt hemska hår som jag inte har så mycket kvar av :-/ Blir bara tunnare och tunnare men jag vill verkligen inte klippa mig kort. Ser ju ut som en gammal tant i kort hår! Många passar i det men jag tycker absolut inte det klär mig eller vad säger ni? :-D

















Ja herregud vad man kan ändra utseende med olika frisyrer haha.

Ha nu en underbar kväll allihopa!
Kram

 

tisdag 30 oktober 2012

Hunky Dory Millard Blouse och nytt läppstift

Hejsan svejsan finingar!
Sitter och njuter av lukten från köket där jag har storkok med Tinas köttgryta.
Håller även på att städa o röja(jösses vad man går o plockar saker hela tiden efter de små!)och ja....några foton till bloggen var jag ju tvungen att ta också så det är många bollar i luften som vanligt men det älskar jag!
Har många intressen och har provat på massor i livet och jag vill inte sitta på hemmet när jag e gammal och ångra att jag inte testade på ditten eller gjorde datten när jag var ung och jag vill ha mycket att berätta och lära ut till mina barn och barnbarn(om man får några barnbarn)
Satt och räknade mina intressen i huvudet och kom fram till att det var ju ett par stycken.
Fallskärmshoppning, bakning, matlagning, träning, bloggen, mode, scrapbooking, göra kort, inredning, fotografering, dykning, resor(första vintern på länge som vi inte har en resa inbokad och det kliar en aning i bokningsfingret kan jag säga), spela keyboard mm.
Finns fortfarande en hel del jag ska prova på, bla kitesurfing som jag velat testa länge och så vill jag gå en smyckeskurs så jag kan göra egna smycken. Någon som vet ett ställe i Skåne där man kan anmäla sig till det?


Idag har jag på mig Millard Blouse från Hunky Dory, jeans från Gina Tricot, halsband Icon och skor från Cream.
Har även ett nytt frächt läppstift från MAC på mig som heter Angel tillsammans med MAC:s läppenna Subculture. Snyggt till blåa ögon och finns bla att köpa i Kicks webshop.

Ps Deltagarna till Mollyträffen är uppdaterad och finns här.
Ni som skrev kanske eller skulle kolla kalendern....hur har det gått? :-)
Är det fler som vill med så bara hojta till :-)











Ha en trevlig kväll allesammans!
Kram
 

måndag 29 oktober 2012

Nu börjas det....

.... med det årliga julpysslet hos fröken Hoffsan tjohoooo!!
Gick flera varv inne på Panduro och Lagerhaus idag och hittade massor av fina saker och en liten titt på det får ni men mer än såhär blir det inte innan jul;-)
Kram på er!


söndag 28 oktober 2012

Höstdukning

Hallå!
Ja det är väl inte många som sitter framför datorn i detta fina vädret just nu och själv har jag inte varit utanför dörren alls idag.
Bara städat, sålt Herbalife till ett par kunder och roat lillprinsen.

Igår dukade jag med mina fina Matteus tallrikar som jag köpte förra veckan så jag lägger upp ett par bilder på en enkel höstdukning :-)





Tycker det är så roligt att komma till ett dukat och snyggt bord när man är bortbjuden. Vad tycker ni?
Kram

lördag 27 oktober 2012

Provar Please men är det något för mig?

Hej!
Första riktigt kalla dagen med vacker frost utomhus och härligt solsken.
Vill inte ha vinter men är det sådana här dagar så gör det inget, då är det bara härligt.

I går var jag på det nya mega stora köpcentrat Emporia i Malmö. Det var faktist inte så farligt med kaosen som jag trodde men jag lyckades hamna mitt i värsta bråket inne på Kicks där två tjejer stal varor och butikspersonalen sprang efter och skrek att folks skulle stoppa dem.
Personalen lyckades dra till sig deras väskor men de hann undan. Lite senare kom dock två vakter bärandes på den ena tjejen vilt skrikande och fäktandes och att de kunde kn-la sig själva och att de skulle dö...bla, bla, bla....ja typ något sådant :-D Sedan kom de med den andra tjejen också.
Bra att de fick fast dem iallafall.

Gillade Kicks på Emporia då de hade mitt favoritmärke Mac vilket inte finns i alla Kicks butiker tyvärr. Det blev iallafall ett köp trots att hela personalen var i chock och knappt kunde ta betalt efter tumultet.
Vad det blev visar jag troligtvis ikväll.
På väg hem testade jag två stycken Please jenas som ju har blivit så himla poppis. Jag har aldrig provat dem förr då jag tyckt att de var lite för "grabbiga" för min smak men när jag väl fick på mig dem så var det nog de skönaste byxor jag haft på mig! MEN.....vad tycker ni? Jag köpte aldrig dem men lade undan dem och måste bestämma mig idag.
Ska jag behålla dem?? Hur tycker ni de sitter på just MIG? Jag är inte van vid fickor där bak som sitter lägre ner och sedan är ju just baken på mig bredare än allt annat på kroppen så jag är lite osäke.
Ärliga nu tack!
(de jag har på mig är i stl xs som butikspersonalen tyckte jag skulle ha och tog jag s så hängde de där framme som de väl egentligen ska göra men det gillade jag absolut inte och de är ju stora i storlekarna + att de töjer sig en hel del)





Ha en riktigt fin lördag och nu ska jag förbereda kvällens trerätters till våra gäster.
Återkommer ev med en en dagens och Kicks köpet ikväll.
Kram

 

fredag 26 oktober 2012

Canna cardigan med Prime i blåsten

Hej finingar!

Är på väg att åka till invigningen av Malmös nya stora köpcentrum Emporia.
Massor av fina öppningserbjudande att se fram emot.
Efter det blir det ev en sväng inom Slagthuset där det ska vara den årliga matmässan. Känner på mig att det blir en dyr dag:-D

Idag har jag på mig Odd Molly Canna cardigan i multi stl 1, Matchande Primeboots och blå top och jeans från Vila.





Skåningar, har ni varit på Emporia eller ska ni dit?
Tycker det verkar vara liiite tråkiga affärer där, mest de gamla vanliga kedjorna. Skulle varit mer som Väla med lite udda och roliga affärer.

Ha en underbar fredag!
Kram
 

torsdag 25 oktober 2012

Det är med stor sorg i mitt hjärta........

....som jag sade hej då till fallskärmshoppningen i söndags då jag gjorde mitt sita hopp för säsongen och nu är det sex långa trista månader kvar tills jag är åter i planet. Väntar dock på min nya utrustning som håller på att tillverkas för fullt i USA och förhoppningsvis så kommer den lagom till julafton :-)
Här kommer lite foton som min duktiga make har tagit uppe i luften(och jag några på marken då jag inte får hoppa med kamera än)
Lev er in och njut ;-) Jag längtar iallafall sjukt mycket till sommaren redan när jag ser på bilderna.





Ballonghopp


Lund från ovan




Jag i högform :-)



En kollega gör ett tandemhopp


Ha en fin kväll. Nu ska jag kolla Mästerkockarna och Hela Sverige bakar på tv.
Kram